/VIDEO/Vučić gostovao na televiziji, prikazano jezivo ubistvo u centru Beograda

588

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije je prilikom gostovanja na Televiziji Pink otkrio do sada nepoznate detalje o klanu Veljka Belivuka i njegovoj sprezi s medijima i pojedinim političarima.

Kako je najavljeno prikazan je i do sada neviđeni snimak i materijali koji svjedoče o brutalnim zločinima kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

“Mi govorimo o sukobu dva klana. Ovaj mladić koji je ubijen, nema veze s tim! Ubijen je ni kriv ni dužan! Govorimo o nečemu što je uvezeno u Srbiju, što nije iz naše zemlje, što je uvezeno iz CG. Reč je o sukobu dva mafijaška klana, škaljarkom i kavačkom” rekao je Vučić.

! / Novi detalji o zločinima Velje Nevolje: Rekao mu “konobar”, odsjekao mu jezik…

Prikazan je uznemirujući snimak ubistva Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama u Beogradu, 30. januara 2017. godine.

Naglasio je kako je predsjednik svih građana Srbije i ne može da se pomiri sa ovim ubistvima.

“Niko nema pravo da ikoga ubija. U pravnoj državi kakva je naša svako ima pravo da radi šta hoće, ali država mora da sprovodi zakon”, rekao je Vučić.

Prije nekoliko dana, podsjetimo, objavljen je iskaz koji je Velja Nevolja dao tužiocu, a gdje je naveo da je navodno kontaktirao sa Vučićem i drugim funkcionerima SNS.

Upozoravamo da je snimak – uznemirujući!

Ubijeni Milošević, inače sportista, tačnije karatista, ubijen je jer je spriječio Miljkovića ili Belivuka da zaposjednu splavove, naglasio je predsjednik Srbije.

“Kada dođete u bunker na stadionu dobijete gram droge za 50 evra, a na splavu je 20 više. Dakle, 20.000 evra bude na kraju. Zato je taj mladić Vlastimir Milošević ubijen, on se suprotstavio Belivuku i Miljkoviću. Inače je on Miljkovićem kum. Miljković je i bio uhapšen kao direktan izvršilac, a Belivuk kao saučesnik, a mislim da je bilo obrnuto”, kazao je Vučić, piše Pink.rs.

U hapšenju je učestvovao i policajac Dejan Jović koji posle toga prolazi pakao, podvlači Vučić.

Kompletan tekst pročitajte OVDJE.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.