VIDEO: Vučić u zagrljaju kriminalaca u kafani pjevao poznatu hrvatsku pjesmu

1875

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, pojavljuje se na video-snimku dostavljenom Novoj.rs na kom se vidi kako zajedno sa muškarcima, za koje se vjeruje da su članovi navijačke grupe “Ultras boys” koja podržava Crvenu zvezdu, pjeva pjesmu “A sad adio” u poznatom beogradskom restoranu.

Snimak na kom predsjednik skandira pjesmu “A sad adio”, imitirajući navijački pokret jednom rukom, navodno je zabilježen prije nekoliko večeri u jednom restoranu u beogradskom naselju Senjak.

Među muškarcima okupljenim za istim stolom navodno je i Marko Vučković zvani Komandant, jedan od istaknutih vođa navijačke grupe “Ultra boys”. Na snimku se nazire i lik predsjednikovog sina, Danila Vučića.

Inače, Vučković je široj javnosti poznat kao jedan od ličnosti koja stoji iza firme “Ultra kop” koja se bavi izvođenjem građevinskih radova, osnovane 2015. godine u Beogradu, na adresi stadiona Crvene zvezde i poslovne zgrade u okviru stadiona u Ljutice Bogdana.

Ta firma posala je poznata nakon što je vrtoglavom brzinom uvećavala svoj profit, pobjeđujući na tenderima državnih preduzeća.

Inače, protiv navijačke grupe “Ultra boys”, za čijeg vođu slovi Marko Vučković, podnošeno je više krivičnih prijava koje ili nisu procesuirane ili su postupci trajali godinama, pisao je ranije Insajder.

Upravo se to desilo u jedinom postupku koji je pokrenut protiv Marka Vučkovića za nanošenje teških tjelesnih povreda komšinici Savi Milićević.

Incident se dogodio u oktobru 2008. u naselju Senjak kada mu je, prema krivičnoj prijavi policije, Sava Milićević prišla i rekla da više ne prodaje drogu jer će u protivnom pozvati policiju. Vučković je, prema prijavi, napao ženu udarajući je rukama i nogama i tom prilikom joj nanio teške tjelesne povrede.

Poslije dva suđenja, 2014. Vučković je prvostepenom presudom osuđen na sedam mjeseci zatvora, ali je ovu presudu u martu 2015. godine Viši sud preinačio u oslobađajuću. On je oslobođen optužbi za teške tjelesne povrede zbog nedostatka dokaza, pisao je Insajder tada.

Izvor Radio Sarajevo
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.