/VIDEO/ Ženu bičevali zbog se*sa prije braka sve dok se nije onesvijestila, rulja snimala mobitelima

6732

Javno je bičevano još dvoje ljudi: jedan je kažnjen zbog pijenja alkohola, a drugi zbog organiziranje sobe za zaljubljeni par. Snimljen je užasan trenutak u kojem se žena onesvijesti i pada na tlo od bolova nakon što je primila 100 udaraca bičem zbog seksualnog odnosa prije braka što je u Indoneziji kažnjivo prema šerijatskom zakonu, piše Daily Mail.

Na snimkama se vidi kako se Indonežanka ruši na tlo nakon što su je javno bičevali zbog spolnog odnosa prije braka. Žena, čije ime nije objavljeno, i njezin ljubavnik dobili su u ponedjeljak po 100 udaraca bičem u gradu Lhokseumawe. Grad se nalazi u najzapadnijoj provinciji Indonezije Aceh, jedinoj regiji u zemlji koja ima autonomiju za provođenje šerijatskog zakona. Mnoštvo ljudi okupilo se kako bi promatrali kako ženu bičuje dužnosnik regionalne islamske policije, Wilayatul Hisbah i Agencije za javni red.

 

Na snimkama se vidi žena kako stoji na povišenoj pozornici, odjevena u bijele halje i maramu, okružena službenicima i ljudima koji snimaju mobitelima.

 

Nakon što je primila više udaraca, koljena joj popuštaju i ona se ruši na tlo s licem naprijed. Javno je bičevano još dvoje ljudi: jedan je kažnjen zbog pijenja alkohola, a drugi zbog organiziranje sobe za zaljubljeni par. Navodno je muškarac kažnjen sa 75 udaraca bičem jer je zaljubljanima osigurao mjesto za ljubavni sastanak, dok su dvojica uživatelja alkoholnih pića primila po 40 udaraca bičem.

Šef Wilayatul Hisba Zulkifli rekao je: ‘Ženu su morali odvesti s mjesta jer je pala u nesvijest nakon što je dobila 100 udaraca bičem.’ Dodao je da je brzo došla k sebi. Aceh je jedina provincija u Indoneziji s autonomijom da provodi šerijatski zakon i vezivanje.

Šef Wilayatul Hisba Zulkifli rekao je: ‘Ženu su morali odvesti s mjesta jer je pala u nesvijest nakon što je dobila 100 udaraca bičem.’ Dodao je da je brzo došla k sebi. Aceh je jedina provincija u Indoneziji s autonomijom da provodi šerijatski zakon i vezivanje. Duboko konzervativna provincija vrši bičevanja zbog niza kaznenih djela, uključujući pijenje alkohola, preljub i upuštanje u predbračni ili homoseksualni seks. 2018. dužnosnici Aceha obećali su da će okončati javno šibanje i umjesto toga prijestupnike zatvarati, međutim, unatoč obećanjima, broj javnih bičevanja dodatno je porastao.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.