(VIDEO)Dio navijača Partizana potukao se sa grupom koja je skandirala protiv Vučića

857

Pripadnici Žandarmerije intervenisali su u 15. minutu večerašnje utakmice između Partizana i slovačke ekipe Dunajska streda u Beogradu nakon sto su navijači sa južne tribine prešli na istočnu i fizički napali domaće navijače koji su skandirali protiv uprave kluba i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako je javio reporter agencije Beta sa lica mjesta, nakon kraće tuče jedan dio navijača je napustio tribinu, pa je uslijedila intervencija policije, javlja agencija Beta.

Navijači koji su izazvali tuču su preskočili ogradu i preko atletske staze se neometano vratili na južnu tribinu, u čemu ih policija nije spriječila.

Prvo su na južnoj strani vođe navijača putem megafona poručivale da je “Partizan jedina partija koja zanima okupljene tu“.

Jasno su stavili do znanja prisutnima da ne žele političke parole, a izokola da neće tolerisati skandiranja protiv predsjednika Aleksandra Vučića, prenosi portal Direktno.rs.

“Samo da znate naša partija jedino Partizan i politika nas ne zanima. Koga zanima, može da izađe sa stadiona“, rečeno je na jugu stadiona u Humskoj.

Ljudi sa bočnih tribina nisu se obazirali na to i vrijeđali su šefa države. Zato su oni sa juga odlučili da fizičkom silom spriječe skandiranje na istoku.

Izbio je sukob, a reagovala je i Žandarmerija kako bi se sve smirilo. U međuvremenu su se pojavili i snimci iz novih uglova gdje se jasno vidi komešanje mase na tribini i gužva koja je nastala.

Da podsjetimo, Partizan je u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija pobjedio Dunajsku Stredu sa 1:0.

Izvor: Beta/Direktno.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.