VIRALNI HIT VIDEO / Sjećate li se kad je Dino gledao u grudi Sanje? Nakon 17 godina pjevačica komentarisala

2818

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (58) gostovala je u Večernjakovom podcastu, u kojem je progovorila i o odnosu s Rajkom Dujmićem, ali i neugodnoj sceni koja se dogodila 2004 godine. Iako danas nastupa s bivšim članovima Novih fosila, Vladimirom Kočišom Zecom i Marinkom Colnagom, Sanja kaže da joj je žao što i dalje ne mogu nastupati kao Novi fosili.

“Gospođa Dujmić ima pravo na to ime, a mi nastupamo kao Zec, Marinko i Sanja. Šteta je sve to što se nakon duge i plodne karijere događalo između Rajka i nas. Ali to je sad prošlost pa pustimo da tamo i ostane”, komentirala je Sanja.

Prisjetila se scene u prvom dnevnom talk talk showu u Hrvatskoj “Sanja” kojeg je vodila na RTL-u i situacije kad joj je mladi Dino Jelusić, barem je tako izgledalo, gledao u grudi.

“Ma nije mi on tada gledao u grudi, nego u kartice s pitanjima, koje su mi bile na koljenima. On je bio divno dijete, a sada je izrastao u svjetski poznatog glazbenika, što mi je izuzetno drago”, rekla je Sanja.

No, prije dvije godine sam Dino se prisjetio tog događaja i videa kojeg je podijelio i slavni Charlie Sheen.

“Siguran sam da su svi vidjeli ovaj video u jednom trenutku, postao je viralan prije par godina. Vrijeme je da se otkrije tko je taj klinac. To sam ja. 2004. godine gledam u sise”, napisao je Dino koji je tad imao 12 godina.

U nastavku pogledajte snimku koja je postala viralni hit.

Izvor dnevno.hr
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.