Vučić: Ne znam da su pripadnici klana Veljka Belivuka bili u Novom Pazaru

531

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne zna da su pripadnici kriminalnog klana Veljka Belivuka prisustvovali svečanosti povodom njegove inauguracije ispred parlamenta i otvaranju Atletskog stadiona u Novom Pazaru.

On je rekao i da prvi put čuje da je na utakmici Partizana došlo do tuče kada je jedna grupa navijača napala deo publike koji je skandirao slogane protiv njega.

Vučić je novinarima rekao da ne zna ko je sve bio na inauguraciji i ispred parlamenta jer je tu mogao da dodje svako i da on nikada ne bi bio spreman da kaže da je i opoziciona političarka Marinika Tepić prodavala drogu samo zato što poznaje osobu koja je za to optuživana.

“O meni vode računa gde god da idem. I uvek se zna ko je bio tamo od lica bezbednosno interesantnih. Ali na stadionu ili na mitinzima, gde ima pet, šest, deset ili dvadeset hiljada ljudi, to je nemoguće”, rekao je on.

Vučić je na pitanje o incidnetu na utakmici Partizana i Dunajske Strede rekao da nikada nije čuo da su navijači preskočili sa južne na istočnu tribinu i napali ljude koji su skandirali protiv njega.

“Ne znam o kakvom preskakanju tribina govorite i o čemu se radi. Ali bukvalno pojma nemam… Nemam problem sa tim da mi viču: ‘Vučiću pederu’, mene samo zanima da bude mir i red. Nisam čuo ni da se dogodio incident i da je bilo ko povredjen ili priveden. Ali sam siguran da ćemo napraviti da i fudbal ozbiljno napreduje kao i svi sportovi”, rekao je on.

Autor: Novinska agencija Beta
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.