Vučić objavio sliku sa sinom Danilom uz poruku “Predaja nije opcija”

177

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu fotografiju sa sinom Danilom, prenosi B92.

Vučić je uz fotografiju napisao da je danas njegovom sinu rođendan, i da je na njega ponosan.

“Danas je rođendan mom prvencu Danilu. Ponosan sam što je izrastao u pristojnog, poštenog i, mislim, dobrog čoveka. Za sve one koji su danas napadali našu porodicu i iznosili laži o mom sinu, spremili smo veliku slavljeničku tortu. Predaja nije opcija”, napisao je.

Vučić se danas obratio javnosti u još jednom čuvenom vanrednom obraćanju sa Andrićevog venca i tom prilikom prokomentarisao je navode da je njegov sin Danilo menadžer srpskog fudbalera i jednog od najboljih napadača Evrope, Dušana Vlahovića.

“Nije menadžer, džabe što će i sam fudbaler i menadžerska agencija da demantuju. Zašto su izabrali njegov rođendan? Zato što žele da pokažu da sam loš otac i da bi pokazali da ne mogu svojoj deci da obezbedim da žive kao svi ostali ljudi. Ja sam na mog sina ponosan. On je jedan odgovoran, pošten mladić koji radi u jednoj vinoteci u Beogradu”, rekao je Vučić.

“To je ta kampanja koja se vodi godinama, to je sve deo hibridnog rata, zbog čega? To je zbog toga što je Srbija najuspešnija zemlja u Evropi u poslednje dve godine po stopi rasta. Zašto bi se to nekome dopalo? Ko je ‘kriv’ za to? Pa naravno, onaj ko vodi zemlju, a do aprila sam to ja”, dodao je on.

Podsjetimo, italijanska “La Repubblica“ objavila je ranije da je sin predsednika Srbije, Danilo Vučić, menadžer jednog od trenutno najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića.

Ovaj medij je naveo da su Vlahovićevi agenti, među kojima je navodno i mladi Vučić, zaslužni što je mladi napadač odbio ponudu Fjorentine da produži ugovor. Iz agencije koja zastupa Vlahovića za KRIK rekli su da su neistiniti navodi italijanske štampe koji predsjednikovog sina dovode u vezu sa fudbalerom, a iz kabineta predsjednika ne isključuju tužbu protiv italijanskog lista.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.