Vulin: Želim da Srbija zna da pristajem na detektor laži

684

BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je večeras da je spreman da ide na poligraf i da odgovori na svako pitanje koje ima veze s lažima uhapšenih vođa kriminalne grupe Veljka Velivuka i Marka Miljkovića.

“Nije prijatno odgovarati na optužbe ubica i lažova, ali političari i mediji koji ih podržavaju treba da dobiju odgovor. Odazvaću se na svaki poziv tužilaštva i tražiću od poslanika Pokreta socijalista i advokata Ðorđa Komlenskog da podnese krivičnu prijavu protiv mene i u njoj navede svaku reč koja je izgovorena protiv mene, da se proveri i dokaže da li je istina ili laž”, naveo je Vulin u saopštenju za javnost koje prenosi Ppokret socijalista, čviji je predsednik.

On je istakao da želi da Srbija zna da pristaje na detektor laži i na svako pitanje koje ima ili nema veze sa lažima Belivuka i Miljkovića.

Dodao je da ne očekuje da će jedan od lidera opozicije Dragan “Ðilas i njegovi zaposleni reći izvini za optužbe koje su izrekli”, ali da očekuje da kada ova laž bude raskrinkana, oni pokrenu neku drugu.

“U zatvor sam smestio desetine mafijaša, i očekujem da svako od njih izrekne svoju laž, a da ih u tome podrže Ðilas i njegovi mediji. (Predsednik Srbije) Aleksandar Vučić i ja smo mete mafije, dok druge mafija štiti, svakom po zasluzi”, poručio je Vulin i potvrdio da će protiv njega i predsednika Vučića biti podneta krivična prijava.

FOTO / IZVOR Tanjug
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.