“ZAVRŠIĆEŠ U CRNOJ KESI” Tanja Savić na meti jezivih pretnji zbog veze sa Draškom Stanivukovićem

268

I taman kada je sinove uspela da vrati iz Australije i svoj život konačno “skocka”, Tanja Savić ponovo prolazi kroz pravi pakao, otkad se pročulo da je u šemi sa gradonačelnuikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Kako pišu mediji, Draškova familija protivi se njegovoj vezi sa folk pevačicom kojoj su čak počele da stižu i pretnje u vidu komentara na mrežama – kažu joj da, ukoliko se ne okane političara, neće se dobro provesti.

– Tanja je videla neke komentare, nešto u stilu završićeš u kesi, okani se tog političara i slično – započinje izvor Scandala! i objašnjava:

drasko tanja kombo RAS Tanjug Strahinja acimovic, snezana krstic
drasko tanja kombo RAS Tanjug Strahinja acimovic, snezana krstic

– Sumnja se da iza toga stoji njegova dalja rodbina jer su, kako se po Bosni priča, ljubomorni na njegovu sreću. A Tanja je lepa, uspješna, sad je i slobodna, dobro zarađuje… Prosto im i ovako smeta njihov uspeh, a sad kad su čuli i s kim je navodno u vezi, hoće da puknu od muke, pa su udarili na Tanju. Neki joj doduše kažu i da joj nije trebala ta afera zbog svega što je prošla sa mužem Dušanom, međutim, Tanji je toliko svega preko glave, pa me ne čudi što sve kulira i gleda svoja posla, kao uostalom i taj političar – završava izvor.

Izvor Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.