ŽIVEO 4 KUĆE OD ĐOKIĆA Ovo je ubica porodice iz Aleksinca

3300

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić je njihov rođak. Priveden je bliski rođak, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića, Goran Džonić (59), saznaje “Blic”.

Ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se cijeog života, nikada nisu imali međusobnih problema.

Kako saznajemo Džonić je živio svega četiri kuće od porodice Đokić!

Kako saznajemo, osumnjičeni je vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije, saznaje “Blic”.

Prema nezvaničnim informacijama, Džonić je često prao Goranova kola, pošto on nije imao povjerenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automobilu i tako je i znao gdje Đokić krije novac!

Goran je, kako se sumnja, unaprijed sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gdje će zakopati tikela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Ministar Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog djela teško ubistvo.

Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.