ZUKORLIĆEVO TIJELO NEPROMIJENJENO POSLE ŠEST MJESECI? “Ne znam da li je to normalno, uzeo sam ga u ruke i zagrlio”

14498

Ekshumacija je sprovedena jer Usame Zukorlić tvrdi da je njegov otac otrovan. Detalje obdukcije objavio je muftijin saradnik koji je prisustvovao i ekshumaciji.

Usame Zukorlić, sin rahmetli narodnog poslanika, podijelio je na svojim profilima na društvenim mrežama potresnu ispovijest bliskog saradnika svog oca koji je u ime porodice prisustvovao obdukciji. A radi se o Hasanu Dautoviću, koji je bio dugogodišnji pratilac Muftije Zukorlića i danas mu je od strane porodice ukazana prilika da bude osoba koja će biti prisutna na obdukciji, u svom statusu opisao je posljednji susret sa kako navodi liderom kojeg je pratio posljednjih.

“Alah me počastio da ko vjerni pratilac rahmetli muftije, otkopam mu mezar i da ga još jednom uzmem u ruke i zagrlim. Kako smo ga ispratili, tako smo ga opet sreli. Porodica mi je ukazala veliku čast da budem njihove oči na obdukciji. Svjedok sam njegove ljepote.  Tijelo nepromijenjeno. Ja ne znam je li to normalna pojava nakon šest mjeseci, ali sam gledao i crvenilo njegovog mesa i velike količine krvi. Alahu hvala što mi dade da služim takvog lidera 15 godina”, napisao je na društvenim mrežama Hasan Dautović.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.